Sepetim

Dosyalama ve Arşiv Ürünleri

Her ofiste; pek çok doküman, evrak, çıktı, formlar kullanılır. İş başvuru formları, faturalar, irsaliyeler, iç yazışma dokümanları artık bir süre sonra sayfalarca evrak yığınına dönüşür. Tüm bu dokümanları düzenli arşivlemek, ihtiyaç duyduğunuzda kolayca bulabilmek için dosya ve arşiv ürünleri vazgeçilmez kırtasiye ürünlerinin başında gelmekte.

Dokümanları şeffaf poşet dosyalarda muhafaza edilmesi, şeffaf dosyaların telli dosyalara takılması, telli dosyaların ise plastik klasörlerde arşivlenmesi en bilinen ve tercih edilen yöntem.

Ancak konu dosyalama ve arşivleme olunca; kullandığınız kırtasiye ürünlerinin sağlam ve dayanıklı olması, kolay deforme olmaması son derece önemli bir kriter. Özellikle; sürekli kullandığını dokümanlar için, dosyalama ürünlerinin seçiminde kaliteli ve dayanıklı olmasına dikkat edin. Çünkü; sürekli elinizin altında olan ve kullandığını bu ürünler bir süre sonra, yırtılma, dağılma, kopma v.s. gibi problemlerle karşılaşabilirsiniz. Ancak; arşivlemek ve sonrasında daha az kullanım amaçlı satın alacağınız ürünlerde ise; fiyat ve bütçe önceliğiniz olmalı ve daha ekonomik gruptan ürünleri tercih edebilirsiniz.


23/05/2019
Whatsapp Destek