Sepetim

Fotokopi Kağıdı Seçimi

Ofislerde, işyerlerinde yada öğrenci kırtasiye ürünü olarak a4 fotokopi kağıdı en temel kırtasiye ürünlerinin başında gelmekte. Bu yönüyle a4 Fotokopi Kağıdı kırtasiye grubu içerisinde en çok tüketilen ürünlerden birisi olduğunu söyleyebiliriz.

Genel olarak 500 lü paketler halinde, 5 paketin yer aldığı kolide satılan a4 fotokopi ve yazıcı kağıtları Türkiye’de tüm kırtasiyelerde, e-ticaret sitelerinde hatta marketlerde pazarlarda bile satılmakta ve pek çok farklı marka a4 kağıt bulmak mümkün.

Peki a4 fotokopi kağıdı seçimi nasıl yapılmalı? Tüm kağıtlar birbiri ile aynı mıdır?

A4 kağıt seçiminizde; kağıdı ne amaçla kullanacağınız, bütçeniz ve fotokopi makinası ve yazıcınızın teknik özellikleri, seçim konusunda belirleyici kriterler olacaktır. Eğer; çok seri/hızlı çekim yapan fotokopi makinasında ve yazıcıda kullanacaksanız; üst kalite (Mopak Rekort, Navigator, Copier Bond, Double A, BLC) grubu a4 fotokopi kağıtları tercih etmenizi tavsiye ederiz. Orta ve düşük kalite deki ürünler; özellikle seri ve hızlı çekimlerde sıkışma, toz bırakma gibi sorunlar çıkartabilir. Aynı zamanda; a4 Kağıtlarınınız renkli baskı ağırlıklı kullanmayı düşünüyorsanız, renk doygunluğu ve netliği sizin için önemli ise; üst kalite ürünleri tercih etmelisiniz.

Kullanım amacınız; yazışma, form, evrak yada evde öğrenci kullanımı için ise; daha düşük hızdaki yazıcılardan çıktı alarak kullanacaksanız ve maliyet sizin için önemli ise; gönül rahatlığı ile (Mopak Kazançlı, Mopak Boss Copy, Mopak Moda, Vestpa, Xerox, Chamex, Autor, Vera) ürünlerini tercih edebilirsiniz.

Özellikle fiyat uygunluğu yönü ile Mopak Kazançlı en çok tercih edilen ve kullanılan ürünlerin başında gelmektedir.


28/05/2019
Whatsapp Destek